Webwinkels toegang tot miljoenenpubliek Marktplaats

Posted by admin | Business | Friday 9 March 2012 7:25 am

Webwinkels kunnen voortaan automatisch hun volledige assortiment aanbieden aan de 6.5 miljoen unieke maandelijkse gebruikers van Marktplaats. De handels- en winkelsite heeft hiertoe een integratie gebouwd waardoor aanbieders van webwinkelsoftware hun productaanbod geautomatiseerd kunnen doorplaatsen op Marktplaats. De integratie is tot stand gekomen in samenwerking met BiedMeer.nl, partner tijdens de pilotperiode die voorafging aan deze introductie. Met de nieuwe feed kunnen producten eenvoudig worden doorgeplaatst als Admarkt Topadvertentie en worden productaanpassingen en prijswijzigingen dagelijks geactualiseerd. Webwinkeliers kunnen hiermee vanuit hun eigen webwinkelomgeving een extra verkoopkanaal beheren.

Makkelijk voor de webwinkelier die maar een keer zijn of haar aanbod hoeft te managen en zich volledig kan richten op de verkoop, en prettig voor de reeds 40 procent Marktplaats-gebruikers die al zoekt naar nieuwe producten en nu een nog completer en geactualiseerd aanbod heeft?, aldus Annemarie Buitelaar, vanuit Marktplaats verantwoordelijk voor Admarkt, de Cost per Click-advertentievorm voor zakelijke verkopers. Buitelaar: ?Het ontsluiten van het volledige en actuele aanbod van zoveel mogelijk webwinkels past bij de ambitie van Marktplaats om het hart van handelen èn winkelen te zijn. Met deze koppeling kunnen de gebruikers van Marktplaats heel simpel vergelijken en kiezen uit het breedst mogelijke aanbod aan producten, nieuw en gebruikt.?

De introductie van de nieuwe koppeling volgt op een testperiode met BiedMeer.nl en 24 bij BiedMeer.nl aangesloten webwinkels. Met de ingebruikname van de nieuwe koppeling hebben nu alle 13.000 webshops die klant zijn bij BiedMeer.nl direct en volautomatisch toegang tot Marktplaats en haar miljoenen potentiele kopers. Marktplaats is van plan om de komende maanden ook andere partijen die webwinkelsoftware en externe koppelingen aanbieden, toegang te geven tot de nieuwe feed-koppeling.

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • eKudos
 • email
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MSN Reporter
 • MySpace
 • NuJIJ
 • Ping.fm
 • Reddit
 • RSS
 • StumbleUpon
 • Technorati
 • Twitter
 • Add to favorites
 • Hyves

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

VoucherMag Wordpress Theme
ө` 󥹥` 󥹥` ө` ۥ 󥹥` ꥫ 󥹥` ޥ monster cable إåɥۥ 󥹥` `å ө`ĥ󥹥` 󥹥` 磻쥹 󥹥`ө` 󥹥` `֥