Online klantinteractie grote groeimarkt

Posted by admin | Business,Internet | Thursday 8 March 2012 7:32 am

SNT en Favela Fabric starten joint venture: Favela Fabric Services Consumenten willen steeds meer online interactie met bedrijven via o.a. social media. Het belang van die interactie met klanten en relaties is voor steeds meer bedrijven groeiende. Op 2 maart hebben Favela Fabric en SNT de krachten gebundeld in een joint venture. Het nieuwe Favela Fabric Services richt zich op bedrijven die online klantdialogen professioneel willen organiseren.

“Sociale netwerken worden vaak alleen voor service en reputatiemanagement ingezet. Daardoor blijft veel potentieel onbenut. De afdelingen sales, marketing en marktonderzoek ontdekken gelukkig nu ook langzaam de waarde van een online dialoog met klanten en prospects. Vaak missen zij echter de tijd, expertise en focus om professioneel en resultaatgericht aan de slag te gaan. Wij kunnen hen ondersteunen met communitymanagers, een productieteam, operationeel management en zes jaar ervaring.”, zegt Sander Dullaart, één van de oprichters van Favela Fabric en directeur van Favela Fabric Services. “De combinatie met SNT geeft ons uitgebreide operationele expertise en slagkracht van een zeer ervaren partner.”

“Wij zijn erg trots op deze samenwerking met Favela Fabric, een partij die een duidelijke voortrekkersol vervult in Social Business.”, aldus Gert Jan Morsink, CEO van SNT. “Wij geloven dat klantcontacten meer en meer in het digitale domein gaan plaatsvinden. Dit is dan ook een belangrijke stap in de doorontwikkeling van proposities met toegevoegde waarde voor onze huidige en toekomstige klanten. Begin dit jaar kondigde SNT een ambitieus groeiplan aan en dit is een eerste stap in de invulling hiervan”.

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • eKudos
 • email
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MSN Reporter
 • MySpace
 • NuJIJ
 • Ping.fm
 • Reddit
 • RSS
 • StumbleUpon
 • Technorati
 • Twitter
 • Add to favorites
 • Hyves

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

VoucherMag Wordpress Theme
ө` 󥹥` 󥹥` ө` ۥ 󥹥` ꥫ 󥹥` ޥ monster cable إåɥۥ 󥹥` `å ө`ĥ󥹥` 󥹥` 磻쥹 󥹥`ө` 󥹥` `֥