Viral marketing secrets

Posted by admin | E-books,Marketing | Tuesday 28 February 2012 7:40 am

20120228-073405.jpgVirale marketing is een marketingtechniek die probeert met behulp van bestaande sociale netwerken de bekendheid van een merk te vergroten (of positieve associaties te bewerkstelligen) op een manier die te vergelijken is met een virale epidemie. Het lijkt op mond-tot-mondreclame versterkt door het internet, waardoor snel en goedkoop een groot aantal mensen bereikt kan worden.

Dat is in het kort de aanduiding die door wikipedia gegeven wordt voor virale marketing. Het is een vorm van marketing die zichzelf verspreidt als een lopend vuurtje; een soort van digitale buzzmarketing. Het uitgangspunt is dat er een productsbekendheid (cq productverkoop) tot stand wordt gebracht middels het steeds weer doorgeven van deze buzz. Dit kan middels het gratis weggeven van software, e-books en bijvoorbeeld video.

Virale marketing is een uiterst krachtig reclamemiddel vergeleken met de mond-op-mond reclame; dit middel verspreidt zich zeer snel via email, bloggen, chatten en forums.

Als je wilt leren hoe je deze technieken allemaal toe kan passen op jouw product(en) en/of website, dan adviseer ik je om dit ebook lezen. Pas de aanwijzingen toe en je zult zien dat je binnen onafzienbare tijd met gemak je naamsbekendheid aanzienlijk verhoogt en je verkoop spectaculair kan laten steigen.
Klik hier voor het ebook “viral marketing secrets” (eng)

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • eKudos
 • email
 • FriendFeed
 • LinkedIn
 • MSN Reporter
 • MySpace
 • NuJIJ
 • Ping.fm
 • Reddit
 • RSS
 • StumbleUpon
 • Technorati
 • Twitter
 • Add to favorites
 • Hyves

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

VoucherMag Wordpress Theme
ө` 󥹥` 󥹥` ө` ۥ 󥹥` ꥫ 󥹥` ޥ monster cable إåɥۥ 󥹥` `å ө`ĥ󥹥` 󥹥` 磻쥹 󥹥`ө` 󥹥` `֥